Pellegrini: Tokom dana više o Silvinoj povredi
Foto: EPA

Pellegrini: Tokom dana više o Silvinoj povredi

E. Škorić

Nogometaši Manchester Cityja s 3:1 su savladali WBA u ponedjeljak navečer u 35. kolu engleskog Premiershipa, a loša vijest za Građane definitivno je povreda Davida Silve.

Španac je teže povrijeđen (barem je tako izgledalo dok su ga iznosili s travnjaka) u 69. minuti susreta, a menadžer Cityja Manuel Pellegrini ne može još uvijek dati neke opsežne informacije o istoj.

"Zadnje tri utakmice je David igrao s određenim bolovima u gležnju. Još ne možemo znati jesu li se ti bolovi sada povećali ili se radi o nekim drugim problemima", kazao je Pellegrini, koji se osvrnuo kratko na pobjedu.

"Odigrali smo dobro prvih 45 minuta. Dali smo tri gola i imali smo još neke prilike".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.