Pep Guardiola ga otjerao, Salihamidžić vratio u Bayern

Pep Guardiola ga otjerao, Salihamidžić vratio u Bayern

E. Škorić

Kod Pepa Guardiole nije imao mjesta, no danas se ipak vratio svom poslu.

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt je njemački ortopedski hirug i specijalista sportske medicije, te je od 1977. do 2015. godine radio u Bayernu, a član je i njemačke reprezentacije.

Njega je po svom dolasku 2015. otjerao iz kluba Pep Guardiola, pošto je Katalonac smatrao da ovaj ne radi dobro svoj posao i u nekim stvarima se nisu slagali.

Međutim, Bild piše da se ovaj doktor vratio u Bayern i da će 75-godišnjak ponovo raditi sa zvijezdama bavarskog tima. Njega je u klub vratio Hasan Salihamidžić.

Zanimljivo da je naš bivši reprezentativac nedavno otpustio doktora Volkera Brauna, koji nije najbolje dijagnosticirao stanje defanzivaca Jeromea Boatenga i Davida Alabe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je u posljednje vrijeme počeo da igra u svom stilu i kriza u Minhenu je prošla, pa se tako vratilo i stručno ime u medicinski tim. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi