Pepe: Do samog kraja ću čekati Real Madrid

Portugalski defanzivac želi ostati u Madridu

Pepe: Do samog kraja ću čekati Real Madrid

D. Rakanović

Portugalski reprezentativac Pepe će na ljeto postati slobodan igrač, a finale Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu 3. juna možda će mu biti posljednja utakmica u dresu Kraljeva. 

Pepe (34) je španskim medijima izjavio da je će ignorisati ponude francuskog PSG-a i italijanskog Intera sve dok se zvanično ne dogovori sa Realom o svojoj budućnosti. 

"Finale Lige prvaka je 3. juna, a ja ima ugovor do 30. Uvijek sam govorio da ću do samog kraja čekati Real Madrid. Sretan sam ovdje i 100 posto sam spreman da igram", izjavio je Pepe, prenosi španska Marca. 

Portugalski defanzivac je u Real stigao 2007. godine iz Porta, a za Kraljeve je odigrao 334 utakmice.  Sa Realom je osvojio tri titule u La Ligi, dva Kupa Kralja i dva trofeja Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi