Pepe izabrao novi klub, uskoro potpis ugovora
Foto: EPA

PSG je nova destinacija

Pepe izabrao novi klub, uskoro potpis ugovora

Iskusni portugalski stoper Pepe od naredne sezone neće nositi dres Real Madreida, u kojem je proveo posljednjih deset godina.

Kako navodi ugledni AS, Pepe je dogovorio transfer u PSG s kojim će potpisati dvogodišnji ugovor i to čim završi sa obavezama u reprezentaciji Portugala, koju očekuje nastup na Kupu konfederacija.

Pepeu na kraju juna ističe ugovor sa Real Madridom, koji će napustiti kao slobodan igrač i otići u PSG, iako se dugo špekulisalo da je na korak od Intera.

Pepe (34) je za deset godina u Realu za ovaj klub odigrao ukupno 334 utakmice i postigao je 15 golova, a u svojoj karijeri je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prošloj sezoni Pepe nije imao minutažu kakvu je imao prije, pa je odigrao samo 13 utakmica u Primeri a ukupno 18 u svim takmičenjima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi