Pepe: Još uvijek ne razmišljam o Suarezu

Predviđaju im "paklene" duele

Pepe: Još uvijek ne razmišljam o Suarezu

Portugalski stoper i jedan od kontroverznijih fudbalera današnjice izjavio je za španjolske medije kako se još uvijek ne razmišlja o duelima sa Suarezom.

Pepe je istakao kako njegov tim mora ići postepeno od utakmice do utakmice, te da je još uvijek rano razmišljati o El Classicu a posebno o pojedincima iz suprotnog tabora.

"Mnogo je vremena ostalo do prve takve utakmice. Nama prvo slijedi susret protiv Cordobe i moramo se koncentrisati na svaku utakmicu pojedinačno. Još je rano da razmišljam o Barceloni i Suarezu, i trenutno se ne bavim tim stvarima", rekao je Pepe

Pepe je na kraju istakao kako Real Madrid uvijek ide na svaki trofej a ove sezone će ih biti u prilici osvojiti čak šest. Pepe je još jednom istakao kako je najvažnije ići korak po korak, od utakmice do utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.