Pepe nakon 10 godina mijenja klub?
EPA

Blizu odlaska iz Real Madrida

Pepe nakon 10 godina mijenja klub?

Nakon čitave decenije portugalski fudbaler Pepe je na pragu odlaska iz Real Madrida. 

Iskusnom defanzivcu na kraju sezone ističe ugovor sa kraljevskim klubom, a između dvije strane navodno neće doći do nove saradnje jer Pepe već sada 'na stolu' ima ponudu koju jednostavno ne može da odbije. 

Španski list As tvrdi da je za usluge Pepea zainteresovano nekoliko klubova iz Kine, ali i jedan neimenovani engleski klub u kojem će, kako se navodi, najvjerovatnije nastaviti svoju karijeru. 

Sa svojim igračkim kvalitetom i iskustvom Pepe može igrati u gotovo svakom engleskom klubu, ali na ime nove destinacije će biti potrebno sačekati januar. Tada će imati pravo da potpiše predugovor sa bilo kojim klubom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, Pepe za Real Madrid nastupa od 2007. godine kada je stigao iz Porta. Još je igrao za Maritimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi