Pepe ne ide u PSG, već na iznenađujuću destinaciju

Neočekivan rasplet

Pepe ne ide u PSG, već na iznenađujuću destinaciju

Portugalski defanzivac Pepe ovog ljeta će promijeniti klub.

On će nakon čak dest sezona napustiti Real Madrid, a kao nova destinacija početkom ove sedmice spominjala se ekipa PSG-a. 

Ipak, kako prenose turski mediji, od tog transfera neće biti ništa, već bi Pepe na kraju trebao završiti u Bešiktašu. Ekskluzivnu informaciju dao je poznati turski menadžer Ahmet Bulut.

"Tačno je da Pepea traže Inter i PSG, ali on je trenutno najbliži Bešiktašu", rekao je Bulut koji navodno trenutno boravi u Lisabonu gdje završava transfer Pepea sa njegovim agentom Jorgeom Mendesom. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Pepe je u Real Madridu igrao od 2007. godine, a prije toga bio je član Porta. Osim PSG-a i Bešiktaša, on se povezuje i sa Interom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi