Pepe prošao ljekarske preglede, pa "izradio" PSG
Foto: EPA

Odlazi u Bešiktaš

Pepe prošao ljekarske preglede, pa "izradio" PSG

M. Šljivak

Iskusni portugalski defanzivac Pepe (34) postaće novi član turskog velikana Bešiktaša.

Kako navodi španska Marca, Pepe je odlučio odbiti ponudu PSG-a, iako je navodno obavio i ljekarske preglede, te se odlučio za odlazak u Tursku.

Pepe se na ovaj potez odlučio zbog činjenice da mu viceprvak francuske nije garantovao višegodišnji ugovor, pa ćemo 34-godišnjeg štopera u narednoj sezoni gledati u dresu velikana iz Istanbula.

Proteklih deset godina Portugalac je nosio dres Real Madrida. S Kraljevima je osvojio apsolutno sve, a u Bešiktašu će se pridružiti reprezentativnom kolegi Ricardu Quaresmi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turski tim je pokazao kako ima velike planove za narednu sezonu i sigurno je da će biti glavni favorit za novi naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi