Pepe: Real Madrid je dio moje prošlosti

Portugalac jasno poručio

Pepe: Real Madrid je dio moje prošlosti

Portugalski defanzivac Pepe sinoć je u meču Lige prvaka igrao protiv svog bivšeg kluba Porta.

Ovaj iskusni defanzivac danas je član Bešiktaša, a prije tačno deset godina nosio je dres Porta, da bi kasnije prešao u Real Madrid. 

Sa Realom je osvojio sve  što se osvojiti može, a za španski AS je nakon meča protiv Porta rekao da je Kraljevski tim dio njegove prošlosti i da ne žali što je otišao.

"Kakva žal? Jasno sam donio odluku. Moje vrijeme u Real Madridu se završilo, a ovo je nova faza u mojoj karijeri. Izabrao sam Bešiktaš kako bih i dalje bio sretan u karijeri. Real Madrid je dio moje prošlosti. Bio sam tamo veoma sretan, baš kao u Portu i Maritimou", rekao je Pepe. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Pepe je sinoć odigrao cijeli susret za Bešiktaš u paru sa Duškom Tošićem u zadnjoj liniji. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije