Pepe spustio Ronalda: Smiri doživljaje, izgubili smo titulu

Prekinuo privatno slavlje

Pepe spustio Ronalda: Smiri doživljaje, izgubili smo titulu

Real Madrid je u susretu 37. kola španskog prvenstva savladao Espanyol rezultatom 4:1, a za 'kraljevski klub' ovaj trijumf nije imao veliki značaj. 

Unatoč tome, Cristiano Ronaldo odlučio je burno proslaviti svoj pogodak protiv Espanyola, što je mnogo zasmetalo njegovom saigraču Pepeu.

Defanzivac Real Madrida prišao je Ronaldu i upozorio ga da se malo smiri, a ovaj ga je poslušao i odmah je promijenio stav, te pozdravio navijače koji su došli na gostovanje.

Podsjećamo, za Real Madrid trijumf je bio nevažan jer je Barcelona iskoristila prvu meč-loptu i slavljem u Madridu protiv Atletica osigurala naslov kolo prije kraja. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.