Pepeov debi za zaborav

Krivac za penal Konye u 90. minuti

Pepeov debi za zaborav

E. Škorić

Portugalski reprezentativac Pepe nedavno je prešao u Bešiktaš nakon 10 godina provedenih u Real Madridu.

Pepe je osvojio čak 13 trofeja kao igrač Reala, no u Turskoj je imao loš početak. Krivac je za poraz od Konyaspora u meču Superkupa Turske. Upravo je Pepe u 90. minuti skrivio penal iz kojeg je Konya stigla do trofeja.

Pepe je bio utučen nakon utakmice, ali su ga brojni navijači Bešiktaša pokušavali utješiti na društvenim mrežama sa hrpom lijepih poruka.

S druge strane, pojedince poput Ricarda Quaresme gađali su nožem. Fanatični navijači u Turskoj teško podnose poraz, ali Pepe je ovaj put ipak dobro prošao, a to što je radio godinama u Realu očigledno će mu pomoći u teškim trenucima kada navijači ne budu zadovoljni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi