Perez: Benitez ima našu punu podršku

Održana vanredna press konferencija predsjednika Reala

Perez: Benitez ima našu punu podršku

E. Čaušević

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez održao je večeras vanrednu press konferenciju na kojoj je kazao da Rafael Benitez ima punu podršku kluba.

"Želim da vam saopštim odluku Upravnog odbora da Benitez ima našu punu podršku. Shvatam da je većina naših navijača nezadovoljna našim igrama posebno nakon teškog poraza u subotu od Barcelone, ali smo odlučili da Benitezu damo potpunu podršku", rekao je Perez.

On je dodao da su svi svjesni da je Real odigrao očajnu utakmicu u El Clasicu, ali da to nije dovoljan razlog da Benitez dobije otkaz na klupi kraljevskog kluba.

"Ne želim da pričam o onome šta bi moglo biti u budućnosti. Želim da se fokusiramo na to da što prije vratimo pobjedničku formu", dodao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid svoju sljedeću utakmicu igra igra u srijedu u okviru Lige prvaka protiv Shakhtara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.