Perez: Želim da Ronaldo ostane zauvijek u Realu

Pohvalio Portugalca

Perez: Želim da Ronaldo ostane zauvijek u Realu

Najbolji fudbaler Real Madrida i jedan od dva najbolja fudbalera današnjice Cristiano Ronaldo ponovo je impresionirao predsjednika Reala Florentina Pereza.

Ronaldo je sinoć postigao odlučujući gol sa bijele tačke kojim je Real došao do 11. titule prvaka Evrope, a Perez je nakon meča poručio da želi da Ronaldo zauvijek ostane u klubu.

"Mi nećemo produžiti ugovor sa Ronaldom naredne sedmice zato što slijedi Euro 2016. Želim da on ostane zauvijek u klubu zato što je postao dio historije. Real Madrid je sa Cristianom ostvario sve ciljeve", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je ovo druga titula prvaka Evrope za Cristiana Rolanda otkad je član Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi