Perez: Znam da je Ronaldo ljut

Predsjednik Reala otvorio karte

Perez: Znam da je Ronaldo ljut

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u centru je pažnje evropskih, ali i svjetskih medija u proteklim danima.

Naime, sve su glasnije priče da je Portugalac spreman ovog ljeta da napusti Real Madrid zbog optužbi o utaji poreza, a nakon cijele priče odlučio se oglasiti i predsjednik Reala Florentino Perez.

Naime, Perez je rekao da je svjestan da je Ronaldo ljut, ali da će razgovarati s njim nakon Kupa Konfederacija. 

"Znam da je Cristiano ljut, ali mislim da će ostati. Nisam još razgovarao s njim. Jedina stvar u ovom trenutku koju možemo uraditi je da sačekamo kraj Kupa Konfederacija, pa da razgovaramo", rekao je Perez i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Razgovarao sam sa Mendesom (Ronaldov agent) o Cristianu. Mislim da ne treba dizati veću paniku nego što je potrebno".

Podsjetimo, za Ronaldovim uslugama se već interesuju svi bogati evropski klubovi koji su spremni ponuditi svo bogatstvo ovog svijeta kako bi zvanično najbolji fudbaler svijeta došao u njihove redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi