Pereza pitali za De Geu, odgovor kratak i jasan
Foto: EPA

Predsjednik Reala o dovođenju golmana

Pereza pitali za De Geu, odgovor kratak i jasan

M. Šljivak

Španski golman David de Gea i dalje je čovjek o kojem se priča da će ovog ljeta postati član Real Madrida.

Sjajni 26-godišnji čuvar mreže je 2015. godine postao član Reala na nekoliko sekundi, ali su potpisi poslati faksom zakasnili, pa je transfer propao.

Ipak, dvije godine kasnije De Gea se ponovo povezuje s Realom, a novinari su predsjednika Reala Florentina Pereza pitali da li će sjajni golman završiti u Madridu ovog ljeta.

Odgovor je bio veoma zanimljiv.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"De Gea je odličan golman i trenutno je član Manchester Uniteda. Ne znam gdje će igrati naredne sezone, jer nisam vidovnjak", kratko je rekao Perez.

De Gea je član Crvenih đavola postao 2011. godine. Stigao je iz madridskog Atletica, ali se tokom proteklih nekoliko godina konstantno povezivao s prelaskom u Real.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi