Perišić i Jovetić srušili Chelsea

Inter slavio u prijateljskom meču

Perišić i Jovetić srušili Chelsea

Fudbaleri Intera slavili su danas u prijateljskom meču protiv Chelseaja sa 2:1 u okviru priprema pred novu sezonu.

Meč je odigran u Singapuru pred više od 30.000 gledatelja, a Inter je poveo u sudijskoj nadoknadi prvog dijela meča preko Stevana Jovetića sa 1:0.

Nastavak utakmice donio je još dva gola, po jedan u mreži oba tima. Prvo je u 53. minuti hrvatski krilni fudbaler Ivan Perišić nakon asistencije Jovetića pogodio za povećanje prednosti Nerazzurra, da bi se najbizarniji trenutak meča desio 20 minuta kasnije.

Vezni fudbaler Inter Kondogbia pokušao je vratiti loptu svom golmanu sa 40-ak metara, ali njegov udarac je bio toliko jak da je lopta na kraju završila u mreži. Na kraju je i ostalo 2:1 za Inter.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi