Perišić: Napoli je najbolji u Italiji, ali mi smo Inter
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac 'najavio' veliki okršaj

Perišić: Napoli je najbolji u Italiji, ali mi smo Inter

Sinoć je odigran veliki milanski derbi, a ovaj put je na San Siru bio uspješniji Inter i slavio pobjedu rezultatom 3:2. Jedan od igrača Intera, koji je "uživao" u pobjedi nad Milanom je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

"Derbi je uvijek poseban, tako da je pobjeda u posljednjim trenucima još slađa", izjavio je Perišić nakon pobjede Intera golom Maura Icardija sa bijele tačke u 90. minuti.

"Želim se zahvaliti navijačima i nadam se da će uvijek biti uz nas, kao što je to bio slučaj ove noći. Malo smo se mučili u drugom poluvremenu, ali uprkos malim greškama ovo je bila dobra partija", istakao je krilni fudbaler Nerazzurra, pa nastavio:

"Na pravom smo putu i moramo nastaviti ovako, ali i pokušati biti još bolji. Već sada možemo reći da igramo bolje nego prošle sezone, ali uvijek ima mjesta za napredak."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter se trenutno nalazi na drugom mjestu u Seriji A, sa dva boda manje od vodećeg Napolija, a upravo je narednog vikenda na rasporedu okršaj ove dvije ekipe.

"Velika je prednost što se možemo odmoriti tokom sedmice, jer nemamo evropskih utakmica. Nadamo se da ćemo dobro igrati protiv Napolija. Oni su trenutno najbolja ekipa u Italiji, ali mi smo Inter", poručio je na kraju Ivan Perišić.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi