Perišić: Teren je bio kriminalan

Hrvatska poražena u Estoniji

Perišić: Teren je bio kriminalan

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sinoć je doživjela neočekivan poraz na gostovanju protiv Estonije u prijateljskoj utakmici.

Hrvatska je u ovom meču bila veliki favorit, ali je Estonija napravila veliko iznenađenje i na kraju je slavila sa 3:0. Reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić, izjavio je da je teren u Estoniji bio kriminalno loš.

"Na ovom terenu se ne može igrati profesionalan fudbal. Nema razloga da se organizuju ovakve utakmice. Predlažem našem predsjedniku Davoru Šukeru da u budućnosti bira bolje protivnike jer na ovakvim terenima jedino možemo dobiti povrijeđene igrače", rekao je Perišić, te dodao:

"Naš najveći poraz u prijateljskoj utakmici protiv Estonije je povreda Marka Pjace koji će propustiti ostatak sezone. Teren je bio kriminalan, pravi užas. Mislim da je bolje bilo da nismo igrali nikakvu prijateljsku utakmicu.".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi