Perotti indirektno prozvao Džeku?

Čini se da nije oduševljen bh. napadačem

Perotti indirektno prozvao Džeku?

Fudbaler Rome Diego Perotti dao je vrlo zanimljivu izjavu za italijanske medije, u kojoj je možda i uputio kritike na račun Edina Džeke.

Naime, sjajni veznjak Vučice govorio je o duelu sa Napolijem koji se igra za tri kola, a posebno je istakao Gonzala Higuaina.

Prema mišljenju Perottija, Romi definitivno nedostaje ubojiti napadač koji bi sam bio u stanju postići veliki broj golova i svojim kvalitetom donijeti prevagu u nekim teškim utakmicama.

"Higuain je definitivno najbolji napadač Serije A. Postigao je 30 golova, a nama upravo nedostaje takav profil fudbalera. Možda zbog toga i kaskamo za Juventusom i Napolijem na tabeli", iskren je bio Perotti, koji je potom obrazložio:

"Nemamo nekoga ko bi sam postigao 30 golova u sezoni. Da imamo, možda bismo i osvojili titulu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gonzalo Higuain je u ovoj sezoni već postigao 30 pogodaka za Napoli i ubjedljivo je prvi strijelac Serije A. Podsjetimo, Edin Džeko je u premijernoj sezoni u dresu Rome prilično zakazao, obzirom da je u 27 ligaških utakmica postigao samo osam golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi