Perotti: Nainggolan nije čovjek!

Belgijanac se vratio u sastav poslije povrede i postigao gol

Perotti: Nainggolan nije čovjek!

E. Ganibegović

Diego Perotti je bio jedan od strijelaca na rimskom derbiju između Rome i Lazija, ali poslije utakmice Argentinac je posebno govorio o svom saigraču Radji Nainggolanu.

Perotti je odigrao odličan meč, a nedavno su se pojavile informacije kako će produžiti vjernost sa Vučicom.

"Sve ovo je zahvaljujući mome radu u timu i nadam se kako ću nastaviti na ovaj način", rekao je Perotti.

"Noge mi nisu drhtale prilikom izvođenja penala, ali znam koliku odgovornost imam u tom trenutku prema ekipi u navijačima na tribinama. Mogao sam pogriješiti što bi bilo veliko razočarenje."

"Sada smo stigli do šeste pobjede zaredom i to sve iz razloga što smo shvatili ono što trener traži od nas", dodao je igrač Rome.

Radja Nainggolan je prethodne sedmice doživio povredu, no vratio se na teren i postigao pogodak. 

"Ne znam od čega je građeno tijelo kod Radje, ali svaki put kad doživi povredu, oporavi se u kratkom periodu. Mislim da moramo odraditi nekoliko naučnih testova, jer po mome mišljenju on nije čovjek!", zaključio je Argentinac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi