Perotti: Nainggolanov komentar je bio samo šala

Argentinac smirio strasti

Perotti: Nainggolanov komentar je bio samo šala

E. Čaušević

Navijači Rome neugodno su iznenađeni transfer politikom kluba ovog ljeta jer su tim napustili neki od najvažnijih karika Vučice.

Jučer je potvrđeno da je Antonio Rudiger napustio Romu, te da će svoju karijeru nastaviti u Chelseaju. Nakon toga na Instagramu se oglasio Kevin Strootman koji je poželio sreću svom dojučerašnjem saigraču, ali isto tako je napisao da se nada da je on posljednji igrač koji je napustio klub.

No, velika prašina i panika digla se među navijačima Rome kada je komentar ostavio Radja Nainggolan koji je napisao "Ne znam baš". Mnogi su ovo protumačili kao znak da će i Belgijanac napustiti Romu ovog ljeta. Ipak, danas se oglasio Diego Perotti koji je malo smirio strasti.

"Poznajem Radju skoro dvije godine i znam da se voli šaliti na ovaj način. Njegov komentar je bio šala i ne trebate ga ozbiljno shvatati. To su šale koje su među nama i nema potrebe za paniku", rekao je Perotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi