Perotti produžuje saradnju s Romom
EPA

Razgovori su još u ranoj fazi

Perotti produžuje saradnju s Romom

E. Ganibegović

Italijanski mediji prenose kako Roma priprema novi ugovor za Diega Perottija.

Argentinac je ove sezone postigao dva pogotka i upisao jedno asistenciju u Seriji A, a prošle sezone je postigao gol koji je osigurao drugo mjesto Rimljanima u ligi.

Perotti je sadašnjim ugovorom za Romu vezan do 2019. godine, dok calciomercato.com izvještava kako je klub iz Rima spremio novi unosniji ugovor za Argentinca.

Naime, ideja Rimljana jeste da se saradnja između dvije strane produži još dvije godine, što bi ga na Olimpicu zadržalo do 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Razgovori su još u ranoj fazi, međutim prema saznanjima ovaj 29-godišnjak je veoma sretan u klubu i navodno će doći do dogovora.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi