Pešić: Evropa te lako izbacuje iz startne postave

Fudbaler Atalante o fudbalu

Pešić: Evropa te lako izbacuje iz startne postave

D. Vejo

Srbijanski fudbaler Aleksandar Pešić tokom ljetnog prelaznog roka, pojačao je redove Atalante.

U tim iz Serije A, Pešić je sitgao iz Toulousea kao pozajmljeni igrač. Međutim, on se nije naigrao u Atalanti. Zadobio je povredu, pa je tako izgubio mjesto u prvih 11.

Italijanski mediji posljednjih dana pisali su kako će mladi centarfor preći u redove Pescare, što je totalna nepoznanica za Pešića jer kako kaže, o tome nije ništa čuo.

"Evropa je takva, ako ne igraš dobro dvije ili tri utakmice seliš na klupu. Serija A u svakom klubu ima 22 igrača koja silno čekaju svoju priliku, a koji su jednako dobri i kvalitetni. Teško je izboriti se za mjestu među bar 15 igrača. Vidjet ćemo, još je rano da pričam o odlasku", dodaje Pešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi