Pet igrača koje Van Gaal želi na Old Traffordu

S njima bi United bio glavni favorit za titulu

Pet igrača koje Van Gaal želi na Old Traffordu

E. Škorić

Britanski Mirror objavio je imena petorice igrača koji su na vrhu liste želja menadžera Manchester Uniteda Louisa van Gaala.

Prva želja je Marcos Rojo iz Sportinga, ali treba naglasiti da je argentinski defanzivac na pragu potpisa za United, koji će ga platiti 20 miliona eura uz Luisa Nanija, koji bi tretbao krenuti u suprotnom pravcu.

Druga želja je holandski defanzivac Daley Blind, koji nastupa za Ajax i čija vrijednost se procjenjuje na 25 miliona eura.

Što se tiče igrača u veznom redu, tu su trojica koje bi rado doveo Van Gaal na Old Trafford. Riječ je o Argentinu Angelu di Mariji, oko kojeg se vodi ‘rat’ na relaciji PSG - United, zatim Romin Holanđanin Kevin Strootman, koji košta 25 miliona funti.

Odavno se United pokušava izboriti za Artura Vidala, Čileanca koji je najskuplji od svih igrača koje Van Gaal razmišlja da dovede. Njegova vrijednost se procjenjuje na oko 35 miliona funti, a bilo je dosta priče o njegovom prelasku iz Juventusa u United. Još uvijek je sve na pričama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti