Pet klubova ovog ljeta želi Mkhitaryana

Napušta Borussiju Dortmund?

Pet klubova ovog ljeta želi Mkhitaryana

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund, Henrikh Mkhitaryan, ovog ljeta mogao bi napustiti ovu njemačku ekipu.

Mkhitaryan je ove sezone ponovo bio jedan od najboljih fudbalera Dortmunda, a odavno se zna da ga žele mnogi klubovi. Reprezentativac Armenije bi ovog ljeta mogao napustiti Dortmund, a njemački mediji prenose da je pet klubova poslalo ponude za ovog igrača.

Prema pisanju njemačkih medija Mkhitaryana u svojim redovima žele Arsenal, Chelsea, Tottenham, Juventus i Liverpool. On se i ranije povezivao sa prelaskom u Juventus, ali je na zimu odbio prelazak u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, najviše šansi ima Liverpool kojeg vodi nekadašnji trener Dortmunda, Jurgen Klopp, koji je najzaslužniji što je Mkhitaryan iz Shakhtara stigao u njemačku ekipu. Njegov ugovor sa Dortmundom ističe na kraju sljedeće sezone, što je dodatni razlog za čelnike ove ekipe da ga pokušaju unovčiti ovog ljeta.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi