Petarda Bašićevog Radomlja, dva pogotka Anela Hajrića

Radomlje ubjedljivo protiv Fuzinara

Petarda Bašićevog Radomlja, dva pogotka Anela Hajrića

S. Mlaćo

U 4. kolu Druge lige Slovenije NK Radomlje koje sa klupe predvodi bh. stručnjak Nermin Bašić slavilo je u gostima protiv Fuzinara sa visokih 5:1.

Radomlje je bilo favorit u ovom meču, a izabranici Nermina Bašića su to i opravdali. Ipak, nije sve krenulo kako su gosti očekivali. Fuzinar dolazi u vodstvo u 3. minuti preko Pecnika, međutim stvari na početak u 11. minuti vraća Roglić.

Grvala dovodi Radomlje u vodstvo u 21. minuti, a dvije minute prije kraja poluvremena nekadašnji juniorski reprezentativac BiH Anel Hajrić pogađa za 3:1.

Nastavilo je Radomlje sa sjajnom igrom i u drugom poluvremenu, te u 77. minuti Kovjenic pogađa za 4:1. Konačnih 5:1 postavio je Hajrić u 86. minuti meča.

Nakon nepotpunog 4. kola NK Radomlje zauzima šesto mjesto sa sedam osvojenih bodova, dva manje u odnosu na Muru, Dravu i NK Bravo koji su na vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi