Petev gubi strpljenje: Hodžić napušta Dinamo?
Pixsell

Tvrde mediji u Hrvatskoj

Petev gubi strpljenje: Hodžić napušta Dinamo?

Svoj evropski put Dinamo je završio sa šest poraza, nula golova i nula bodova. 

Dinamo je i ove sezone razočarao i ostao  jedini klub u historiji Lige prvaka koji nije osvojio niti jedan bod u dva navrata grupne faze takmičenja, a nakon novog neslavnog rekorda u klubu se okreću finišu jesenjeg dijela HNL-a.

Do kraja Dinamu su ostale utakmice sa Lokomotivom i Hajdukom, a potom slijedi prijelazni rok. Na Maksimiru se očekuju brojne promjene i među igračima koji će vjerovatno napustiti Dinamo je i naš Armin Hodžić. 

Bh. reprezentativac nije u planovima trenera Ivajla Peteva i gotovo sigurno će napustiti Dinamo ukoliko klub angažuje novog centrafora tokom januara.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dinamo niti ove sezone nije pronašao pravog 'killera' i to je najveći problem hrvatskog prvaka. Petev sve manje strpljenja ima s Hodžićem koji sve češće izostaje iz zapisnika važnih utakmica. No, ne zabija niti Henriquez", navodi se u hrvatskim medijima. 

Ove sezone Hodžić je u HNL-u postigao svega dva pogotka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi