Petorica fudbalera Chelseaja na prodaju
Foto: EPA

Višak na Stamford Bridgeu

Petorica fudbalera Chelseaja na prodaju

M. Šljivak
Teme:

Menadžer Chelseaja Antonio Conte stavio je petoricu igrača na transfer listu.

Među onima koji bi u januaru mogli napustiti klub sa Stamford Bridgea je očekivano Cesc Fabregas, a na listi su i dva reprezentativca Srbije Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

Pored Ivanovića još jedan defanzivac je na izlaznim vratima kluba. Radi se o Garyju Cahillu, koji u posljednje vrijeme igra jako slabo.

Pored ovih igrača na prodaju je i brazilski veznjak Oscar, a većina ovih fudbalera bi mogla završiti u italijanskoj Seriji A, odakle su dobili ponude.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi