Petrić: Krupa ima respektabilan tim

Trener Rada za SportSport.ba

Petrić: Krupa ima respektabilan tim

D. Vejo

Ekipa Rada iz Beograda, daleko je od forme koja ju je krasila tokom minulih nekoliko godina u Super ligi Srbije, a gdje su bili ravnopravan konkurent ostalim timovima u borbi za play-off.

Da još uvijek nisu uspjeli da se domognu "zelene grane", govori i jučerašnji meč protiv Krupe kojeg su Beograđani izgubili minimalnim rezultatom (1:0). Tim sa Banjice, sa klupe je predvodio iskusni stručnjak Gordan Petrić, koji prema Banjalučanima gaji veliko poštovanje.

"Vidi se da ekipa Krupe igra zajedno već duže vrijeme. Nisam toliko pratio Premijer ligu BiH, ali ono što sam čuo, te u nekoliko navrata i vidio, jeste da Krupa ima tim kojeg bi se trebali bojati svi ostali članovi tog elitnog društva", izjavio je za SportSport.ba trener Rada, Gordan Petrić.

Nastavak priprema, takođe je vezan za Zlatibor.

"Mi sutra putujemo nazad za Beograd, tu ćemo se zadržati tri dana, nakon čega je planirano ponovo da se vratimo na Zlatibor i odradimo drugi ciklus priprema", ističe Petrić.

Podsjetimo, Petrić je u svojoj veoma pohvalnoj igračkoj karijeri nosio dres Partizana, Dundee Uniteda, AEK-a i drugih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi