Pilav UEFA kontrolor suđenja na meču Krasnodar - Gabala

Nadgledat će utakmicu Evropske lige

Pilav UEFA kontrolor suđenja na meču Krasnodar - Gabala

E. Škorić

Utakmicu drugog kola Evropske lige između Krasnodara i Gabale nadgledat će Elmir Pilav.

Bh. suđenje ima sve veću pažnju Evropske nogometne federacije (UEFA), pa će tako Ognjen Valjić s pomoćnicima suditi utakmicu Basela i Lecha, mada ta informaija nije potvrđena.

Valjiću će asistirati Haris Baković i Dalibor Drašković, dok će utakmici prisustvovati i sudije Edin Jakupović, Admir Šehović, te Davor Beljo.

Elmir Pilav će biti UEFA-in kontrolor suđenja na utakmici Krasnodar - Gabala. Zanimljivo da u Gabali nastupa naš reprezentativac Ermin Zec.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Glavni sudija na ovom meču bit će Marcin Borski iz Poljske, pomoćnici će biti Rafal Rostkoski i Marcin Boniek. Sudije iza  golova bit će Daniel Stefanski i Tomasz Wajda, dok je četvrti sudija Krzysztof Myrmus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.