Pioli nakon remija: Korak unazad u borbi za Ligu prvaka
Foto: EPA

Trener Intera je očekivao više

Pioli nakon remija: Korak unazad u borbi za Ligu prvaka

Inter je u sjajnoj utakmici 29. kola Serije A remizirao sa Torinom odigravši 2:2.

To je rezultat kojim u Interu ne mogu biti zadovoljni s obzirom da su Nerazzurri propustili priliku da se približe trećeplasiranom Napoliju, koji drži poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

"Ne mogu biti zadovoljan. Igrali smo protiv vrlo agresivnog protivnika na strani, ali napravili smo neke greške koje nismo smjeli. Žalim za propuštenim prilikama jer smo silno željeli doći do pobjede", rekao je trener Intera Stefano Pioli, te nastavio:

"Naš cilj se zna, a to je treće mjesto i plasman u Ligu prvaka. U ovom trenutku mogu reći samo da smo napravili jedan korak unazad u toj borbi. Očekivao sam više, ali moramo ići dalje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter trenutno zauzima petu poziciju na tabeli sa 55 bodova, što su četiri boda manje u odnosu na Napoli koji ima i utakmicu manje. Ispred Intera je i Lazio sa 56 bodova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi