Pique jednom fotografijom ušutio Ramosa
Foto: EPA

Nakon što su ga vrijeđali igrači Reala

Pique jednom fotografijom ušutio Ramosa

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su osvojili 33. titulu prvaka Španije, a iza sebe su ostavili ljutog rivala Barcelonu.

Kraljevski klub je savladao na gostovanju Malagu čime je osigurao naslov prvaka. Igrači Reala su sinoć na ulicama Madrida slavili ovu titulu, a našli su vremena i da provociraju fudbalera Barcelone, Gerarda Pique riječima "Pique, kopile, pozdravi šampione".

Naravno, nije trebalo dugo da se igrač katalonskog kluba oglasi na društvenim mrežama. Pique je postavio fotografiju koja je oduševila navijače Barcelone. Čini se da je igrač Barce jednom fotografijom sve rekao i ušutio Sergija Ramosa koji je bio najglasniji tokom sinoćnjeg vrijeđanja Piquea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti