Pique: Luis Enrique je šef, a ne Messi
Foto: EPA

Defanzivac Barcelone

Pique: Luis Enrique je šef, a ne Messi

M. Šljivak

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, govorio je o situaciji unutar svlačionice u katalonskom timu.

On je istakao kako u svakom timu ima nesuglasica, ali da je trenutno u katalonskom timu sve u najboljem redu. Također, istakao je da Leo Messi ne šefuje, već da to radi trener Luis Enrique.

"Luis Enrique je trener, on je šef, iako Leo ima dosta utjecaja u svlačionici. U svakom timu postoje određena neslaganja. Enrique i Messi su imali malih sukoba u prošlosti, ali sada je sve stvar prošlosti", rekao je Pique.

Defanzivac Barcelone je najavio kako karijeru želi završiti u Barceloni.

"Mogu sa sigurnošću reći da paniram da do kraja karijere ostanem u Barceloni. Neću igrati za drugi klub", dodao je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.