Pique: Možemo protiv desetorice, a i sa desetoricom

Zanimljiva izjava fudbalera Barcelone

Pique: Možemo protiv desetorice, a i sa desetoricom

Fudbaleri Barcelone su u finalu Kupa Kralja u Madridu savladali Sevillu i proslavili duplu krunu u ovoj sezoni.

Nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio 0:0, da bi Barcelona u produžecima preko Albe i Neymara postigla dva pogotka i došla do novog pehara.

Ako neki fudbaler Barcelone ima zanimljive i euforične izjave, onda je to Gerard Pique, koji je još jednom u svom stilu prokomentarisao novi uspjeh svog kluba.

"Uvijek se žale i govore da igramo protiv deset igrača. Možemo igrati protiv desetorice, ali i sa desetoricom, kao što je to sada bio slučaj. Pogodite šta se desilo - Ponovo smo pobijedili", rekao je Puque.

"Ovo je bila teška sezona, ali smo ispunili svoj cilj i sada smo sretni i zadovoljni. Hvala svima koji ste bili uz nas", dodao je španski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Barcelona je u 36. minuti ostala s igračem manje zbog isključenja Mascherana, da bi na kraju ipak uspjela završiti meč s igračem više na terenu zbog crvenih kartona za Banegu i Carrica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi