Pique na udaru nekadašnjeg igrača Real Madrida

Arbeloa se oglasio na Twitteru

Pique na udaru nekadašnjeg igrača Real Madrida

E. Čaušević

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, nalazi se u centru pažnje u Španiji nakon što je u nedjelju odlučio glasati za nezavisnost Katalonije.

Pique se dan kasnije priključio pripremama reprezentacije Španije gdje ga je veliki broj navijača dočekao sa velikim uvredama i zvižducima. Igrač Barcelone danas je izjavio da niko ne može dovesti u pitanje njegovu posvećenost reprezentaciji Španije za koju nastupa od svoje 15. godine.

Ovaj fudbaler je dodao da vjeruje da je zaslužio više poštovanja od strane navijača, te da nije očekivao takve uvrede s tribina koje je dobio tokom treninga u ponedjeljak. Izjava igrača Barce nije se svidjela nekadašnjem fudbaleru Real Madrida, Alvaru Arbeloi, koji se oglasio na Twitteru.

"Ne mogu da vjerujem da neko ko nije pokazao ni trunku poštovanja traži za sebe više poštovanja od ostalih. Smiješno", napisao je Arbeloa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi