Pique ne može, a da ne proziva Real Madrid

Opet on

Pique ne može, a da ne proziva Real Madrid

E. Škorić

Stoper Barcelone Gerard Pique ima taj običaj da provocira ljute rivale iz Madrida.

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka u subotu, osvojio je ranije i La Ligu, ali svejedno je Pique pronašao način da "bocne" Kraljeve. 

"Ne mogu da se porede dvije posljednje sezone Reala sa onim što je Barca uradila tokom posljednjih godina. Kada budete vidjeli da Barca organizuje proslavu kada osvoji samo Kup kralja, onda možemo da govorimo o velikoj eri Reala", rekao je Pique, pa je dodao:

"Uspjeli smo to, natjerali smo ih da izađu na ulice i slave samo titulu u Kupu kralja 2011. godine, kada su Madriđani izašli na ulice, dok je Barca slavila dupla krunu u Primeri i Ligi prvaka".

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednje dvije godine Barca je osvojila titulu u Primeri i dva Kupa kralja, a Real titulu u Španiji i dvije Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi