Pique: Neymar ne zna šta da radi
Foto: EPA

Štoper Barce progovorio o mogućem Neymarovom transferu

Pique: Neymar ne zna šta da radi

Već neko vrijeme kruže glasine da je Neymarov transfer iz Barcelone u PSG veoma blizu, a njegov saigrač iz Barce, Gerard Pique, je za ESPN otkrio da Brazilac ne zna šta da radi kada je u pitanju ovaj mogući transfer vrijedan 222 miliona eura.

Štoper Barce je nedavno objavio na svom Twitteru da Neymar ostaje, ali čini se da više nije toliko siguran u takav razvoj situacije.

"Neymar i ja smo veoma bliski i ja želim da on ostane...Trenutno, on ne zna šta da radi i mi koji smo bliski s njim mu pokušavamo pomoći da donese ispravnu odluku", izjavio je Pique, te nastavio:

"Vidjet ćemo. Post na Twitteru je trebao da ga natjera da ostane. Želim da ostane, ali vidjet ćemo šta će se desiti."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sve zavisi od onoga što on želi. Radi se o prioritetima, o onome šta želite. Želite li novac? Želite li osvajati titule?", istakao je štoper Barce, pa trenutnu situaciju u svijetu fudbala uporedio sa onom u NBA ligi:

"Iste stvari se dešavaju i u NBA ligi. Postoje igrači koji ne zarađuju onoliko novca koliko zaslužuju samo kako bi mogli osvajati titule."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi