Pique nije očekivao ovako brutalan odgovor na Twitteru
Foto: EPA

Pape Souare provocirao igrača Barce

Pique nije očekivao ovako brutalan odgovor na Twitteru

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se sinoć u polufinale Lige prvaka nakon pobjede protiv Bayerna (4:2).

Kraljevski klub je nakon produžetaka uspio da savlada Bavarce i plasira se u polufinale Lige prvaka. Ipak, utakmicu na Santiago Bernabeu obilježile su greške glavnog sudije Viktora Kassaija na štetu njemačke ekipe. Nakon utakmice na društvenim mrežama se prvi oglasio Gerard Pique koji je tradicionalno provocirao Real Madrid.

Fudbaler Barcelone je na svom Twitter profilu samo napisao "...", ali su svi znali na šta se to odnosi. Ipak, bilo je i onih koji su odgovorili Piqueu, a prema mišljenju mnogih najbrutalniji je bio defanzivac Crystal Palacea, Pape Souare.

Souare je odlučio Piquea podsjetiti na utakmicu iz 2009. godine kada je Barca izbacila Chelsea u polufinalu ovog takmičenja. Utakmicu na Stamford Bridgeu obilježile su mnogobrojne greške sudija, a Souare s potrudio sve to da sroči u jednu fotografiju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi