Pique: Prvi put da se osjećam inferiorno u odnosu na Real
Foto: EPA

Štoper Barce nakon novog poraza u El Clasicu

Pique: Prvi put da se osjećam inferiorno u odnosu na Real

Real Madrid je na svom terenu savladao Barcelonu i u revanš meču španskog Superkupa, te, nakon ukupnih 5:1, došao do drugog trofeja u novoj sezoni.

Barcelona je tokom dvije utakmice Superkupa protiv Reala izgledala neprepoznatljivo i bespomoćno, a štoper Katalonaca, Gerard Pique, priznaje da se, prvi put otkad je član Barce, osjeća inferiorno u odnosu na Madriđane.

"Sezona je duga i postoji još mjesta za napredak. Ali u svojih devet godina u Barceloni ovo je prvi put da sam osjetio da smo inferiorni u odnosu na Real", izjavio je Pique nakon poraza svoje ekipe, pa priznao da Barca prolazi kroz dosta teško razdoblje:

"Ovo nije najbolje vrijeme ni za ekipu, ali ni za klub uopšte...Moramo pokušati ići naprijed. Za nas je važno da možemo živjeti s ovim porazom i prihvatiti da je Real bio bolji."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi