Pique: Sudije su uticale na rasplet u La Ligi

Defanzivac ponovo nema mira

Pique: Sudije su uticale na rasplet u La Ligi

Defanzivac Barcelone Gerard Pique nikako da se pomiri sa činjenicom da je Real Madrid osvojio La Ligu ove sezone.

Iako je već nekoliko dana prošlo otkad se La Liga završila, Pique još uvijek traži krivce zbog kojih je Barca ostala bez titule, a ovog puta je okrivio sudije.

"Suci su uticali na rasplet u La Ligi. Neću govoriti o tome kada smo mi bili favorizovani ili naši protivnici. Na kraju, Real je osvojio titulu i mi moramo okrenuti novu stranicu. Jasno je da nam u ligi treba video sistem. Tada bi bilo mnogo manje grešaka i svi će biti tretirani po istim uslovima. Sudije će imati smanjenu odgovornost u ključnim odlukama. Ne tražim izgovore, za titulu prvaka morate biti najbolji od svih", rekao je Pique.

Podsjetimo, Barca se do zadnjeg kola borila sa Realom, ali na kraju su imali tri boda manje od Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi