Pique u teškoj situaciji: Ispravlja nemoguće?

Reprezentacija je iznad svega

Pique u teškoj situaciji: Ispravlja nemoguće?

...

Gerard Pique je u ovoj sezoni mnogo vremena trošio zbog aktivnosti na društvenim mrežama.

Španac je prije svega na društvenim mrežama uglavnom prozivao Real Madrid, momčad čiju kapitensku traku nosi njegov kolega iz reprezentacije, Sergio Ramos.

Gerard je pred okupljanje selekcije Španije  za mečeve kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, dao nevjerovatne izjave.

''Fudbal je jedan dio šoubiznisa, pa tako i moje oglašavanje na društvenim mrežama je bilo zbog podizanja popularnosti fudbala. Sergio i ja znamo naš odnos, koji je pun poštovanja. Kad smo zajedno u reprezentaciji, mi smo veoma bliski, a i kako ne bi bili, kada smo već jako dugo u istoj svlačionici.''

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Da li će Pique svoje ''grijehe'' oprati ovom izjavom ostaje da vidimo, a definitivno svi sa velikim iščekivanjem čekaju reakciju Ramosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi