Pirlo i Vidal spremni za meč protiv Lazija

Stara dama gostuje na Olimpicu

Pirlo i Vidal spremni za meč protiv Lazija

Derbi kola u italijanskoj Seriji A bit će odigran u subotu na Olimpicu a sastat će se Lazio i Juventus.

Bit će to prilika da Nebeskoplavi vide koliko su se ove sezone, zapravo, snagom približili Juventusu koji i dalje ima glavnu riječ u Italiji.

Juventus će na Olimpico ipak stići u jakom sastavu. Iako je bilo govora da će dva ponajbolja igrača torinskog kluba biti van konkurencije za meč, to se neće desiti.

"Pirlo i Vidal su se oporavili i spremni su za Lazio. S njima u timu će sve izgledati mnogo bolje. Malo smo 'tanki' u odbrani ali mislim da će sve biti uredu. Prvi smo, tu želimo i ostati", rekao je Massimiliano Allegri.

Lazio će Juve dočekati na dobro popunjenom Olimpicu u subotu u 20:45.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije