Pirlo: Odlazim iz Juventusa, ali pod jednim uslovom

Postoji i ta opcija

Pirlo: Odlazim iz Juventusa, ali pod jednim uslovom

E. Škorić

Andrea Pirlo najavljuje odlazak na kraju sezone.

No, da bi Pirlo otišao iz Juventusa na kraju sezone, onda Juve mora da osvoji Ligu prvaka.

“Mislim da bi osvajanjem Lige prvaka završio ciklus u Juventusu. Otišao bih u inostranstvo da završim karijeru nakon toga. Više od svega bihv olio Ligu prvaka s Juveom”, poručio je Pirlo.

Staroj dami slijede mečevi polufinala Lige prvaka, a Pirlo će se susresti s Carlom Ancelottijem, s kojim je radio u Milanu dosta godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Carlo i ja smo veliki prijatelji, ali nema popusta. Spremni smo da igramo protiv Reala i definitivno se imamo čemu nadati”, dodao je iskusni veznjak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti