Pirlo odlučio čime će se baviti nakon završetka karijere
Foto: EPA

Predviđamo mu uspjeh

Pirlo odlučio čime će se baviti nakon završetka karijere

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo donio je važnu životnu odluku.

S obzirom da Pirlo ima već 37 godina, kraj fudbalske karijere se svakim danom čini sve bližim, a veznjak New York Cityja je odlučio da će i nakon toga ostati u fudbalu.

"Karijeru želim završiti na što bolji način, a onda ću se posvetiti trenerskom kursu i početi da se bavim tim poslom", poručio je Pirlo.

Andrea Pirlo sa New York Cityjem ima ugovor do kraja 2017. godine i skoro je izvjesno da će po njegovom isteku i završiti svoju prebogatu karijeru.

Budući da je Andrea Pirlo na fudbalskom terenu uvijek bio genijalac, ne sumnjamo da će biti i odličan trener i već mu se radujemo u toj ulozi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi