Pirlo se vraća u Juventus

Kao ambasador Stare dame

Pirlo se vraća u Juventus

E. Čaušević

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo jučer je objavio da je završio svoju igračku karijeru.

Pirlo je za vikend odigrao svoj posljednji meč u profesionalnoj karijeri u dresu New York Cityja, a nakon toga razočarao je ljubitelje fudbala objavom da je odlučio okačiti kopačke o klin. Italijanski veznjak je poručio da je došlo vrijeme da završi svoju avanturu kao fudbaler, te da se okrene drugim stvarima u svom životu.

Iako je tek jučer donio odluku da završi svoju karijeru čini se da Pirlo već ima planove za budućnost. Prema pisanju italijanskih medija on će se s porodicom vratiti u Italiju, a navodno bi već trebao dobiti posao u Juventus.

Kako piše Football Italia, Pirlo bi do kraja ove godine trebao biti proglašen za ambasadora Stare dame. No, također se špekuliše o tome da bi Pirlo mogao završiti i u Chelseaju, odnosno stručnom štabu Antonija Contea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi