Pjaca: Dinamo nije loš, ali mi smo bolji tim

Napadač Juventusa rekao kako stvari stoje

Pjaca: Dinamo nije loš, ali mi smo bolji tim

D. Vejo

Fudbaleri Juventusa slavili su u drugom kolu grupne faze Lige prvakak protiv Dinama na Maksimiru rezultatom 4:0.

Među povratnicima u Zagreb, našao se i bivši igrač Dinama mladi Marko Pjaca za kojeg se uvelika priča da je veliki nadolazeći talenat, imajući u obzir da mu je tek 21 godina. Na travnatu podlogu, Pjaca je ušao u 68. minuti susreta nakon što je zamijenio Barzaglia, te je odmah imao priliku da postigne gol, ali je lopta završila u rukama golmana Dinama.

Nakon što su se slegli utisci, ispričao je kako se to bilo ponovo vratiti Maksimir i igrati protiv kluba za koji je nastupao do prije nekoliko mjeseci.

"Osjećaj je bio nevjerovatan. Hvala publici na aplauzu. To je fudbal, danas si na jednoj strani sutra na drugoj. Treba biti realan, Dinamo nije loš ali mi smo stvarno kvalitetna ekipa i zaslužili smo pobjedu. Na terenu smo pričali svoju priču", kazao je Marko Pjaca.

U trećoj utakmici grupne faze Lige prvaka, Juventus će na svom terenu dočekati ekipu Lyona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi