Pjaca: Oporavak ide kako treba, vratiću se još jači

Hrvatski reprezentativac poručio

Pjaca: Oporavak ide kako treba, vratiću se još jači

D. Vejo

Hrvatski reprezentativac i član Juventusa Marko Pjaca, uspješno se oporavlja od operacije križnog ligamenta i meniskusa koljena.

Iako radi po posebnom planu i programu, a uz nadzor stručnog medicinskog tima Stare dame, krilni napadač crno-bijelih zrači pozitivnom energijom i optimizmom.

Da povratak na veliku scenu protiče u najboljem mogućem redu, potvrdio je i sam fudbaler.

"Radim dosta naporno, kako bih se na teren vratio još jači i spremniji. Za sada, ide sve kako treba, nadam se da će tako i ostati", poručio je Pjaca.

Ovaj krilni napadač je tokom prijateljskog susreta između Estonije i Hrvatske zadobio povredu križnih ligamenata koljena, a nakon detaljnih pregleda, stručni medicinski tim je potvrdio crne slutnje.

Pjaca je pod hitno morao da bude podvrgnut operaciji. Njega sada čeka višemjesečni oporavak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi