Pjanić: Bio je ovo komplikovan meč, zaslužili smo pobjedu
Foto: EPA

Strijelac fantastičnog gola protiv Sportinga

Pjanić: Bio je ovo komplikovan meč, zaslužili smo pobjedu

Juventus nije dobro počeo susret 3. kola grupne faze Lige prvaka protiv Sportinga. Stara dama je nakon samo 12. minuta igre gubila na svom stadionu, ipak na kraju je Juve uspio stići do pobjede.

Veike zasluge za trijumf Juventusa idu i našem Miralemu Pjaniću koji je briljantnim golom iz slobodnog udarca donio poravnanje Staroj dami u 29. minuti, da bi preokret upotpunio Mandžukić u 84. minuti.

Miralem Pjanić je nakon utakmice prokomentarisao autogol kojim je Sporting došao u vodstvo, te istakao da je Juve zasluženo slavio.

"Nismo imali sreće kod autogola, ali to je fudbal i morali smo dobro odgovoriti nakon toga...Sporting je dobra ekipa, odigrali smo dobru utakmicu, bio je to komplikovan meč, ali zaslužili smo pobjedu", izjavio je Pjanić nakon utakmice za Mediaset Premium, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sada morao dobro zatvoriti grupnu fazu. U Lisabonu ćemo ići na pobjedu. Sretan sam što sam se vratio, hvala medicinskom osoblju".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi