Pjanić: Bit će sjajna atmosfera na Maksimiru, neće biti lako

Vezista Juventusa pred gostovanje u Zagrebu

Pjanić: Bit će sjajna atmosfera na Maksimiru, neće biti lako

Fudbaleri Juventusa tokom naredne sedmice gostovat će u Zagrebu kod Dinama u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Juventus u Zagreb dolazi kao veliki favorit, ali vezista Stare dame i naš reprezentativac Miralem Pjanić poručio je da ne očekuje laganu utakmicu, iako će njegov tim ići na pobjedu.

"Bit će sjajna atmosfera protiv Dinama. Takve utakmice nikada nije lako igrati. Ipak, mi želimo odigrati dobar meč i ostvariti pobjedu. Želimo igrati našu igru, očekivanja su visoka. Ipak, nikada nije lako u Ligi šampiona", rekao je Pjanić.

On je također poručio kako je uvjeren da će njegova igra iz kola u kolo biti sve bolja i bolja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Tek sam stigao u Juventus. Osjećam se veoma sretno trenutno i siguran sam da ću iz meča u meč napredovati. Mogu igrati na bilo kojoj poziciji gdje bude tražio trener Allegri. Mogu igrati naprijed, ali i bliže odbrani i također kao centralni vezni fudbaler", poručio je Pjanić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi