Pjanić će protiv Sampdorije upisati stoti meč za Romu

Jubilej za Malog princa

Pjanić će protiv Sampdorije upisati stoti meč za Romu

Miralem Pjanić će u subotnjem susretu protiv Sampdorije proslaviti veliki u jubilej u dresu Rome.

Za našeg reprezentativca će to biti stoti ligaški nastup za Vučicu, za koju je u dosadašnjih 99 postigao trinaest pogodaka. Pjanić će sa svojim suigračima gostovati Sampdoriji, ekipi koja ove sezone pruža neočekivano dobre partije. 

Sampdoria se nalazi na trećem mjestu sa tri boda manje od drugoplasirane Rome, pa će Pjaniću i društvu biti potrebno da daju maksimum da bi došli do pobjede u Genovi nakon teškog domaćeg poraza od Bayerna u Ligi prvaka (7:1).

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.